keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Actionia juhlaan!

Olen melkoisen rempseä ja vauhdikas persoona, joka ei kuitenkaan viihdy itse huomion keskipisteenä. Tämä saattaa asettaa tietynlaisia paineita hääohjelman järjestämiselle. :D Meille ei tule ulkopuolisia esiintyjiä, ei dj:tä tai bändiä. Sulho on musiikkimiehiä ja soitteleekin harrastebändissä, mutta ilmaisi heti häiden suunnittelun alkumetreillä, että mitään musiikkiesityksiä hän ei häihimme halua. Tätä päätöstä kunnioitan ja samoin myös budjettimme. :D

Haluamme juhliemme olevan rennot ja antaa vierailemme sekä itsellemme aikaa ja mahdollisuuden seurustella keskenämme. Ei siis buukata iltaa täyteen kaikenlaisia leikkejä ja toimintaa, mutta jotain pientä actionia kaivataan!

Listaan tähän ensiksi, mitkä meille ehdottomasti tulee häihin (olkoon sitten kuluneita ja muodissa. :D)

Hääbingo. Tämä on ollut ehdottomasti alusta asti minun yksi suosikeistani! Olemme ajatelleet, että jokaiselle vieraalle tehdään oma kortti, jolloin saa palapeliä väännellä noin 60 vieraalle. :D (voi kaaso raukkaa) Kuvittelisin, että tämä saa ihmiset tutustumaan uusiin ihmisiin ja kiinnittämään huomiota eri tavalla itse juhlaan. :)

Alla olevassa kuvassa mallia tästä ideasta sekä hieman paljastusta jo seuraavasta ohjelmavaihtoehdosta. :) Bingolappusten ulkoasusta postausta aikanaan ;)

Kuva: Google

Häävisa. Kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, niin hääbingon kanssa on yhdistetty tietovisa. Tämä on mielestäni myös hyvä keino tutustua uusiin ihmisiin ja pohtia hääparia koskevia kysymyksiä. :)

Photobooth. Tämä on järkyttävän ihana idea saada muistot vieraista ja todellakin varmistaa, että jokaisesta vieraasta jää muistoksi kuva. Me yhdistämme kuvausnurkan vieraskirjaamme, josta olenkin täällä jo aiemmin kirjoitellut. Tästä pääset lueskelemaan hieman lisää aiheesta. Mutta lyhykäisyydessään liitämme kuvausnurkan kuvat vieraskirjaamme. :) Vielä en tiedä haluanko kuviin mitään rekvisiittaa. Ne kyllä varmasti piristäisivät kuvia ja saisivat vieraat hulluttelemaan!

Pihapelit. Jos ja KUN (positiivinen ajattelu :D) hääpäivänämme ei sada järjestämme vieraile ulos pihapelejä, kuten mölkkyä jne., joita vieraat saavat pelata odotellessaan meitä kuvauksista juhlapaikalle.

Jotain vielä kaipaan tähän lisäksi... Niistä lisää myöhemmin, kun inspiraatio iskee ;)
Millaista ohjelmaa teidän häihin tulee? Ideoita? :)


2 kommenttia:

  1. Heippa, ei sinulla sattuisi olemaan tätä aivan ihanaa pohjaa häävisailuun tallella?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Valitettavasti kyseinen kuva on lainattu Googlesta, joten ei ole. :/

      terkuin, Emmi

      Poista

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)