lauantai 29. marraskuuta 2014

Matkasta muistot

Haluamme saavan jotain konkreettisia muistoja häämatkaltamme ja tehdä siitä erilaisen matkan kuin muista. Sain loistavan idean ja päätin lähteä etsiskelemään kreetalaisia valokuvaajia. Löysinkin useamman todella manioin kuvaajan, mutta yksi oli ylitse muiden!

 HannaMonika Wedding Photography ottaa aivan uskomattoman kauniita ja tunteellisia kuvia, jotka pistivät kyllä silmään. Käykääpäs kurkkaamassa! 

Tämän piti olla sulholle yllätys ja antaa hänelle niin sanottuna huomenlahjana. Jutskailtuani siskoni ja vanhempieni kanssa he totesivat, että ehkä kuitenkin kannattaa kysyä sulhonkin mielipide. :D Onnekseni sulho oli tykkäsi ideastani. Olin jo salaa käynyt kyselemässä eri kuvaajilta vähän lisätietoa ja hintapyyntöjä. Sulhon myöntyminen idealleni pistikin sitten pyörät rullaamaan vauhdilla.

Sulho piti myös kyseisten kuvaajien tyylistä ja sehän oli sillä selvä! :)

Valitsimme kolmen tunnin kuvauksen luonnossa, jossa on kaksi valokuvaajaa. Saamme kuvauksesta 50 kuvaa muokattuina sekä oikeudet käyttää kuvia. Tämä lysti maksaa matkakulujen kera hieman reilu 300e, joten ei mielestäni ihan mahdoton hinta!

Nyt täytyy vaan löytää jokin hieno valkoinen mekko kuvauksia varten. En malta odottaa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)