maanantai 24. marraskuuta 2014

Karkkibuffet, herkkubuffet (mikä onkaan) mietityttää

Alusta asti meille on selvää ollut, että karkkibuffet tulee meidän häihimme. Tämä idea on kuitenkin levinnyt herkkubuffettiin, sillä haluamme namien rinnalle myöskin suolaista naposteltavaa. :)

Olen varsinainen sokerihiiri/herkkupeppu, miksi ikinä haluaakaan kutsua, joten tähän todellakin panostetaan meidän juhlassamme. :D Karkkeja on näillä näkymin tulossa noin kymmentä eri sorttia, sillä mielestäni kyllä valikoimaa kuuluu olla. Jääpähän juhlan jälkeen sitten meille enemmän mässättävää, jos ei vieraille maistu tai ostetut pakkaukset ovat suuria. :D Annamme vierailemme myös mahdollisuuden viedä kotiin buffetista nameja, jolloin ne myös ajavat hääkarkkien virkaa.

Karkkeja olemme ajatelleet kauhottaviksi suurilla lusikoilla sekä luultavasti myös muutamat pihdit ovat tarpeelliset. Nuo suuret kauhat, jotenkin vaikuttavat kömpelöiltä, sillä kaikki astiat eivät välttämättä ole kovin "avaria" tai mikä tätä kuvaisi hyvin.

 Onko teillä ideoita, mistä tällaisia voisi bongata?



Olemme pohtineet, että karkkeja saisivat vieraat kerätä paperipusseihin. Nämä luultavasti olisivat ruskeita yksivärisiä, simppeleitä. Haluan kuitenkin, jonkun pienen kikan ja piristyksen niihin. Olen keräillyt netin syövereistä erilaisia lasten mietteitä häistä, rakkaudesta ja avioliitosta. Haluaisin jokaiseen pussiin tulostaa, jonkun mietteen. :) Nämä pussukat vieraat saavat ottaa kotiin ja myös sinne sitten jokainen pakata herkkubuffetista itsensä näköisen vieraslahjan.

Alla esimerkkikuva meille tulevista pusseista:

Kuva: Google


Suuremman päänvaivan on aiheuttanut, mihin laittaa suolaiset naposteltavat. Minä en henkilökohtaisesti haluaisi näitä laittaa samaan pussukkaan, joten pitää kehittää jokin muu keppu tai kippo, johon niitä sitten pystyy keräämään. On vanhanajan popcorn astioita, tötteröitä ja jätskikeppoja. Netin syövereistä on myös löytynyt paljon ohejeita, joita täytynee kokeilla lähiaikoina! Tällä hetkellä vaihtoehtoina on joko itse taitellut kipot kartongista tai kertakäyttömukit. Näissäkin on kuitenkin muutamia asioita, jotka minua mietityttävät.

Irtoaako normaalista kartongista jotakin herkkujen sekaan, kun ovat rasvaisia? Ovatko kertakäyttömukit liian tylsät? 



Kuvat: Clas Ohlson (vasen) ja Etsy (oikea)


Varsinkin jos tarjolla on sipsia, niin koen näiden tuottavan pienoisen probleeman kokonsa vuoksi. Ei sitä nyt voi tarjota vieraille kippoa, johon mahtuu vain yksi sipsi. :D Tämän vuoksi kepon täytyy olla riittävän avoin.. Hmm.. KYLLÄ, meikäläinen voi tästäkin asiasta saada ison päänvaivan. :D



Olisiko antaa jotain ideoita tämän pulman ratkaisuun? Miten te toteutatte herkkubuffetin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)