keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Ja nyt on aika huutaa BINGO!

Täällä huutelee ihminen, joka ei pidä huomion keskipisteenä olemisesta. Mistä lienee tämmöinenkin luonteenpiirre tullut, sillä eihän minun suvussani ole yksinkertaisesti KETÄÄN, joka siinä roolissa viihtyisi.

Meidän häissämme ei siis tästä syystä esiinny yhtäkään ohjelmanumeroa, mikä vaatisi osallistumista tai olisi nolaavaa!

Kun häitä aloimme/aloin (:D) suunnittelemaan, niin alkoi myös samalla pohdinta, että mitäs ohjelmaa sitä sitten häihin järjestäisi. Selvää oli, että tähän ei ole paljoa laittaa rahaa. Sulhokin musiikkimiehenä ja bändissä soittavana totesi samantien, että ainakaan näissä kekkereissä ei live-esiintyjiä näy. Tätä toivetta on kunnioitettu! :D

Sitten taas takaisin itse asiaan... miten voikin lähteä juttu aina ihan hakoteille :D

Jo lyhyen tsekkauksen jälkeen löytyi tämänhetkinen hitti, nimittäin hääbingo! Tiesin välittömästi, että tämä "ohjelma numero" tulee myös meidän häissä esiintymään huolimatta sen suosiosta. Nyt onkin sitten bongailtu muiden bingoista ja keksitty lausahduksia bingopohjiin ja kyllähän niitä sitten abouttiarallaa 70 kappaletta saatiinkin koottua kasaan.

Aluksi nakitin bingojen tekemisen toiselle kaasolleni ja yhdessä suunnittelimmekin pohjan ulkoasun. En tiedä, mistä ihmeestä löysin aikaa, mutta aloinkin väsäilemään pohjia omatoimisesti pikkuhiljaa. :D Tällä hetkellä valmiita onkin noin 20 kpl. Päätimme, että korkeintaan kaksi juhlavierasta voi saada saman bingopohjan. Tällöin on riittävästi mielestämme riittävästi vaihtelua. :) Vielä olisi siis muutama pohja tekemättä... 

Meidät bingot on tehty Scribus -ohjelmalla, joka on ilmainen ja pienen harjoituksen jälkeen myös todella helppokäyttöinen! Suosittelen lämpimästi. :) Tuossa alla onkin sitten kuva meidän bingopohjasta.

Mitäs mieltä olette? 

Valitettavasti tämä kuva on otettu pdf-tiedostosta, jossa näyttävät osa kirjaimista liian paksuilta, mutta tulostuksessa muuttuvat kuitenkin normaaleiksi. Vielä ei ole saatu aikaseksi tulostettua mallikappaletta.





Valitsimme kaksi eri fonttia, mitä on käytetty ja tullaan käyttämään kaikissa meidän paperituotteissa. Toista niistä on visuaalisuusen mielyttävyyden vuoksi hieman muokkailtu eri versioksi bingoihin, jotta saa hieman erilaista ulottuvuutta ja tekee mielestäni pohjista eläväisempiä. me like!


muista meidän häidemme ohjelmista lisää myöhemmin, kunhan ideat selkiytyvät! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)