maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kivikkoinen tie timmiksi mimmiksi

Koko lapsuuteni ja nuoruuteni (öhöm olenkin kovin aikuinen nyt...) olin kova liikkumaan ja ei koskaan tarvinnut miettiä mitä suuhunsa pistää. No tämähän on sitten kostautunut muutaman viime vuoden aikana ja ruumiinkuva tämän myötä muuttunut. On muuten järkyttävää tuijotella peilikuvaa, kun on takaraivoon on kirkaasti piirtynyt kuva siitä timmistä flikasta!

Yksi asia on selvä, että hääpäivänä haluan näyttää hyvältä sekä viihtyä kropassani. Onnekseni liikunta on alkanut maistua jälleen ja aloitinkin vuoden vaihteessa ringeten pelaamisen uudestaan. Tässä yksi syy, miksi meikäläisellä oli pitkä hiljainen tauko blogin parissa.

Pitkin syksyä kävin salilla treenaamassa ja se saikin käynnistettyä uuden palon liikkumiseen. Olen näemmä hieman tuuliviiri sekä erittäin kykenevä täyttämään kalenterini, sillä nyt on vuorostaan ollut aika jättää salilla treenaaminen ringeten, partion ja koulun aiheuttaminen kiireiden vuoksi.

Naisten joukkueessa tuli alkuvuosi enemmän tai vähemmän "höntsäiltyä" ja uusi into pelaamiseen tuli bongattua ihmeen nopeasti. Nyt sitten olisi jo tavoitteena ja toiveena päästä pelaamaan ensi kaudella hieman ylempään sarjaan, jossa sitten ihan tosissaan jo kilpaillaa, HUI! Ehkä tästä "mammaraisesta" löytyy vielä potkua ;)







Ah, pitkän turnauspäivän jälkeen herkuttelua kera parhaiden pimujen!



Nyt voin kyllä ylpeänä sanoa, että myös lenkkeily on maistunut! Täytynee pitää vaan tavoitteet kirkkaina edessä. Onneksi häämekko ja -matka toimivat meikäläisellä loistavina motivaatiopotkureina. :) Vielä kun saisi nuo lliian tutuiksi sokerihammasta kolottavat ja sipsejä janoavat ajatukset hallittua, niin tämä olisi bueno! Kyllä tässä vielä ehtii ja mitään ehdotonta kieltäytymistä en halua, kohtuus sentään kaikessa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)