maanantai 11. toukokuuta 2015

Pukuloistoa

Oi tuo ihanainen perjantai! Sain vetää pukuni päälleni noin 9kk tauon jälkeen. Oli kyllä mekko juuri sellainen kuin muistinkin. Onnekseni en ole missään vaiheessa epäillyt valintaani, vaikka kauniisiin ja upeisiin mekkoihin tuleekin törmättyä tuon tuosta. Piiitkästä aikaa sain ihan tarkkoja muistikuvia verkkokalvoilleni mekosta, eikä tarvitse taas hetkeen palata noihin tärähtäneisiin puhelimella otettuihin kuviin. 

Hauskaa kyllä, kehoitin mukaan tulevaa kaasoani ottamaan kameran mukaan, jotta saan sitten yön pimeinä tunteina pällistellä tarkkoja kuvia. Aamulla sitten vielä muistutteli, että ota kamera mukaan! :) Noooooo, kuinkas sitten kävikään..? Kamera luonnollisesti jäi kotiin. :D Hetkellisen pettymyksen jälkeen oli suu taas hymyssä ja vannotin kaason ottamaan tarkkoja kuvia sitten puhelimella. :D Bridezilla kohtaus lähestyi. No ei olisi tarvinnut huolestua, sillä nyt on sitten laadukkaita kuvia ja PALJON! 

Sopi muuten Etsystä tilaamani vyö täydellisesti mekkooni! Jippii, taas yksi huoli vähemmän. :)

Sitten toiseen perjantain ilouutiseen, joka on ehkä vielä minun omaa sovitustani suurempi. Nimittäin nyt löytyi toisellekkin kaasolle mekko, JEEEE! Tätä päivää on suoraan sanottuna odotettu. ;D Saimme kuitenkin tilanteeseen sopien muutamat rytmihäiriöt kokea, kun kaupan ainut oikeankokoinen mekko olikin rikki. Siinä sitten selviteltiin, että löytyisikö kyseisetä mekkoa, jostain muusta Suomen liikkeestä. Jouduimme lähtemään liikkeestä epätietoisina, mutta kerrankin onni oli meidän puolellamme ja kaasolle tuli soitto, että mekko on tilattu hänelle ja lähetetään matkaan! WUHUU! :) Minulla on kaksi upeaa kaasoa rinnallani, jotka myös näyttävät upeilta mekoissaan! :) pus <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)