maanantai 17. marraskuuta 2014

Jos meille tulisi överi hääkakku!

Tykkään leipomisesta ja jos vain kärsivällisyyteni sekä sorminäppäryyteni riittäisivät loisin huisin mahtavia kakkuja ja leipomuksia! Todellisuudessa kuitenkin leivon paljon (ainakin toisinaan), mutta jätän ylinmääräiset koristelut pois :D MUTTA miksi?!

Isot ja hulppeat kakut ovat todellakin upeita, mutta maistuvatko todella niin hyvältä kuin hinnasta päätellen voisi kuvitella? En myöskään ole suuri sokerimassan ystävätär, joten ehkä tässä myös yksi syy miksi meidän häihimme ei suurta ja monikerroksista kakkua tule.

JOS meille kuitenkin tulisi loistokas kakku, josta saisimme syödä jämiä vielä vuodenkin päästä niin se voisi näyttää tällaiselta..




Kakussakin siis tulisi ehdottomasti näkymään teemamme. :) 

Tämän postauksen tarkoituksena ei todellakaan ollut moittia ketään tekemistään päätöksistä! :) Ilmaisin vain omat tuntemukseni hääkakkua kohtaan. Voin myös rehellisesti myöntää, että kun nykyistäkin naiivimpana aloitin hääsuunnittelun, niin kuvittelin haluavani (lukekaa saavani :D) kuvissa olevan hulppean hääkakun. Nyt kuitenkin haluan häissämme sijoittaa rahaa johonkin mielestäni tärkeämpään, joten tällaiset kuvat jäävät meidän häidemme osalta vain haaveisiin. Toivottavasti näiden kakkujen maku ei ole kohdallaan, sillä muuten kyllä harmittaisi. 

Juhlapaikkamme pitopalveluun kuuluu kakut, jotka yleisesti ottaen ovat juustokakkuja. Eivät ehkä yhtä pröystäileviä kuin nämä yllä olevat, mutta varmasti hyviä! Juustokakkujen suuri ystävä täällä näppäilee. ;) 



-Emmi


Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)