maanantai 25. toukokuuta 2015

Polttarit, check!



Jännittynyt morsian, kun ovesta pelmahti kaasot lauantai aamuna lista kädessään tavaroista, mitä päivän aikana tarvitaan! 

Suurinta päänvaivaa aiheutti todellakin tuo "emäntämäinen" vaatetus... :D Mitä tämäkin sitten tarkoittaa ;) No meikäläinen vikkelänä jännityksestä heitin vain äkkiä ensimmäisenä käteen osuvat kamat kassiin ja sitten hetken saimmekin pyöritellä peukaloita ennenkuin meillä oli lupa lähteä matkaan.



Minne sitten suuntasimme oli hieman hakusessa kumpaisella kaasollakin... Takapenkiltä vain kuuluu, että en mäkää oikein tarkalleen tiedä, mihin mennään. Tuosta rakennuksesta mennään ohi, EIKU siinä onkin kääntyvien kaista, jolle meidän pitää päästä. :D No sitten löysimme jo sentään oikean "alueen", kunnes ajoimme ohi. Meikäläinen sitten pelkääjän paikalta huutelen, että jos ollaan kiipeilemään menossa, niin sitten ei muuta kuin u-käännös ja ajetaan tuon rakennuksen parkkikselle. :D 


Ihanat kaasot, suunta hukassa ;) <3


Päädyimme siis heti aamusta boulderoimaan. Kerran aiemmin olen ollut ja on muuten hauskaa, mutta raskasta puuhaa! Hiki tulee ja hengästyy, vaikka eihän tuo nyt niin rankalta näytä ;)

Paikan ulkopuolella sitten paljastuukin, että olemme viettämässä oikeastaan tupareita täällä boulderointi mestassa. :D Paikan varaaja oli reteesti ilmoittanut puhelimessa varaavansa tilan tupareita varten ja oli kuulemma puhelimessa hieman langan toisessa päässä ihmetelty, että tuparit tosiaan järjestätte? :D :D Kyseli sentään sitten lähtiessämme, että tulihan kaikki kamat mukaan. 





Tulihan sitä muutama rata suoritettua oikeaoppisesti voittajana ;)


Kaksarit kunniaan ;)









Täältä lähtiessämme sitten koko porukka pukeutui vanhan ajan emänniksi ja minä sain kunniakseni kantaa kaulinta! 




Muutama joukon emäntä matkalla jostain kohteesta toiseen...







Päivän teemana oli erilaisten vihjeiden perusteella morsiamen suunnistaa erinäisistä paikoista toisiin. Oli polttariporukka mukavasti saanut tuotua partioharrastuksen mukaan tähän päivään! :)



Ensimmäisenä olikin valokuvasuunnistusta! Eipä muuten koskaan tule katsottua noin tarkkaan ympärilleen, kun kaupungilla kulkee, mutta tämä morsia hoiti homman kotiin...








Sitten olikin aika täyttää masuja!

Ruokailun jälkeen skumppapullo auki Aurajoen varressa ja pidettiin esittelykierros. Paljon oli porukassa toisilleen ventovieraita, joten morsian esitteli jokaisen kunniajäsenen tietysti lyhyesti ja ytimekkäästi, kuten tapoihin kuuluu! ;)

Tämän rennon hetkisen jälkeen seurasikin koko päivän niin sanotusti hikea aiheuttavin ja raskain osuus, nimittäin tämä! Yritä sitten muodostaa sanoja, kun heittävät pöytään tuommoisia eriskummallisia kirjaimia... No eihän se vastauskaan sitten loppujen lopuksi eden ollut 100% suomen kieltä.. HUOH :D



Aikani pähkäiltyäni kuitenkin löysin loogisen vastauksen kuitenkin pienellä haparoinnilla, sillä eihän minulla ollut ihan selkeää visiota miten kyseinen sana kirjoitetaan :D MUTTA seuraava määränpää kuitenkin selvisi. Ja ei muuta kuin heittämään kaivaan aviotoiveita. 





Toiveet lähteessä ja seuraava vihje kädessä matka jatkui!

Vihjeiden saattelemana sekä jätkinhimoisena joukkona suunnistimme kohti Kauppatoria. Vuorossa oli hankkia pitkän avioliiton salaisuuksia. Tässä koonti niistä. P.S. eräs ihana mies pääsi kunnolla vauhtiin... Muistakaahan, että ei sitten oteta sulhoksi tai ainakaan aviomieheksi moottorinnussijoita ;)



Kyllä torilla tapahtui kyseisenä lauantaina, kun saimme poliisit soittaa erään miehen avuksi. Hän sitten kuitenkin päätti Kauppatorilla kieriskelyn sijaan lähteä polkemaan pyörällään bussien sekaan... No seuraavassa risteyksessä sitten istuskentelikin "liikenteenohjaajana" pyörätuolissa oleva setä kipsi jalassa, ehkä sievoisissa tunnelmissa... :D Tästä yhteenotosta saattaa kenties löytyä jopa videota Youtuben puolelta, kun erään nuoret miehenalut kuvasivat tämän... 

Seuraavaksi oli vuorossa hyppiä narua lapsuuden lorujen parissa ja no niinhän siinä sitten kävi, että sulho ainakin nimen perusteella menee vaihtoon, kuten kaikki muutkin suunnitelmat.. :D Lapsiakin on odotettavissa kahdeksan kappaletta..



Näiden kultaisten muistojen perusteella suuntasimmekin Paavo Nurmi -stadionille, missä on kyseinen kulta tullut voitettua! No minullehan kaikki sanoivat, että se on sitten 150m juoksu, kun on semmoinen mestaruun tullut voitettua. Meikäläinen sitten potkin kengät jalasta ja sukkahousut jalasta keskellä kirkasta päivää. Ja lähden juoksemaan ihana kaulin kädessä kyseistä matkaa. Maaliin asti viiletin menemään, kunnes minulle kerrotaan sen olevan pelkkä vitsi.. No minä luonnollisesti kuuliaisesti tottelin!



Seuraavaksi olikin vuorossa sokkoleikki, missä polttariporukan jäsenet olivat tuoneet mukanaan jonkun esineen, joka yhdisti meidät toisiimme.





Luonnollisesti tämän jälkeen oli tietysti olennaista arvata, kehen nämä asiat liittyivät ja miten.. Kyllä eräiden esineiden kohdalla tuli pohdittua hetki, jos toinenkin. Erityisesti, kun aluksi käskettiin ainoastaan yhdistämään oikeaan ihmiseen. Tämän jälkeen vasta miksi juuri kyseiseen ihmiseen. Sieltä löytyi muun muassa kondomeita (opinnäytetyö), leikekirja (ahh ihanat teinivuodet), hoitotakki, viinipullo (iha dokattavaa punkkuu), ananas jne. 

Pikkuhiljaa suuntasimme kohti illan tukikohtaa jälleen kerran suunnistuksen periaattella. Tällä kertaa ei kuitenkaan kuvien perusteella vaan äänitallenteen ;)

Sitten olikin aika suorittaa kätevä vaimo -tutkinnon sekä teoria että käytänön osuus. 

On se tarkkaa puuhaa ystäväiseni! 

Morsiussaunassa teimmekin sitten yhden sun toisen "taian" ja meikäläinen sitten puhdistui täysin sekä muutuin totaalisen hedelmälliseksi ;) Ei siis muuta kuin saamaan ne ihanat kahdeksan lasta. :D Saunasta ulostautui hyväntuulinen morsian, joten tämän lempeyden tulisi kuulemma jatkua myös vaimona. 

Iltamme suuntasi kohti yökerhoa, jossa sitten vauhdikkaimmat reivasivat pilkkuun asti! :) 

KIITOS MILJOONASTI MAHTAVASTA PÄIVÄSTÄ VIELÄ KERRAN!!! <3 päivä oli kaikkea mitä olin toivonut ja vielä enemmän. Ei typerää nolaamista, vaan yhdessä tekemistä ja olemista. PUSS rakkaat ekoshitit<3 (näinkin ihanasti meistä kaupungilla keskustelivat)



P.S. Kuvien käyttö kielletty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)