keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Honeymoon!

Jee!! Taas saa vetää to do -listalta yhden kohdan yli ja saa rauhassa alkaa odottelemaan ensi kesää ja mahtavaa häämatkaa. :) Rakastamme Kreikkaa ja haluamme matkustaa sinne myös häämatkalle. Olemme nuoria ja meneviä luonteeltamme, joten meille autiosaari keskellä ei mitään olisi  niin sanottu painajainen. :D Saisimme lukuisia kinoja aikaiseksi ja luultavasti myös ensimmäiset avioriidat.. 

Varasimme Finnmatkojen kautta valmismatkan Kreetalle ja lähdemme häidemme jälkeisellä viikolla. :) Olemme olleet kerran aiemmin samaisella saarella, mutta tällöin saimme viettää vain viikon tämän suuren saaren näkemiseen ja se oli aivan liian lyhyt! Tämän vuoksi suuntamme uudestaan tänne ihanaan ja historialliseen kohteeseen, jossa on lukuisia nähtävyyksiä. 

Tulemme viettämään kaksi viikkoa Nea Hora nimisessä kaupunginosassa Haniassa. Hotellimme on aivan matalan hiekkarannan vierellä ja kävelymatka kaupungin keskustaan on vain 15 minuuttia! Me emme vaadi loistokasta hotellia, vaikka häämatkalle menemmekin, sillä emme me tule siellä huoneessa juurikaan aikaa viettämään. :) Olen tottunut matkustelemaan Kreikan maassa keskimäärin melko pienissä ja usein perheomisteisissa hotelleissa, joissa asiakaspalvelu on loistavaa, vaikka tähtiluokitus ei olekkaan lähellä viittä tähteä. :) Nyt meillä on kuitenkin hieman suurempi hotelli, sillä tässä on yhteensä 71 huoneistoa. 

En malta odottaa häämatkaamme! Menneen kesän olin kokoajan suoraan sanottuna kateellinen kaikille, jotka matkustelivat, sillä minä vain painoin niska hiessä töitä, jotta saamme häät järjestettyä ensi vuonna. :D Sen vuoksi voinkin sanoa, että toisinaan odotan enemmän häämatkaa... 

Olen jo ehtinyt suunnittelemaan meille saaren kiertoajelut vuokra-autolla. Vitsit olen innoissani! 

Alla olevat kuvat ovat meidän vuoden 2013 Kosin matkalta, sillä sitä vanhemmat matkakuvat ovat hautautuneina jonnekkin koneen syövereihin. :D Ethän kopioi kuvia ilman lupaa. :)






Minne te suuntaatte häämatkalle? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)