perjantai 3. lokakuuta 2014

Rinkula bongaus

Ennen kuin varsinaiseen postauksen aiheeseen päästään, niin haluan pahoitella ettei minusta ole kuulunut toviin. Liian pitkään aikaan! Opiskelut alkoivat taas ja samoin opinnäytetyön tekeminen, joka on pitänyt minut kiireisenä muutaman viime viikon ajan. Ja minä niin sanottuna häähulluna, en ole jaksanut/ehtinyt edes selailla uusia ideoita!

Sormuksen metsästys alkoi pikkuhiljaa, sillä eihän sillä vielä kiire ole. Ensimmäiset kaupat ja niiden sormustarjoilua kävin jo kesän aikana katselemassa, mutta tunsin olevani täysin hukassa. En todellakaan tiennyt mitä halusin ja en kokenut mitään omaksi. Useissa liikkeissä sain mielestäni myös melko töykeää palvelua, sillä totesin ettei heidän suurimmat ja kalleimmat timantit miellytä minua. Sain myös huomata, että osassa liikkeissä ei haluttu palvella, sillä joko kaikki muut liikkeen asiakkaat saivat palvelua (jopa minun jälkeen tulleet) tai kun tiskille kävelin, niin myyjä ei yritä auttaa potentiaalista ostajaa laisinkaan. Hän saattoi vain seisto tönöttää siinä. Olisin kaivannut neuvoja, että millaista sormusta he suosittelisivat. Suoraan sanottuna en ole koruihminen, joten kihlasormuksen käyttökin vaati totuttelua, mutta mikään sormus ei sopinut mielestäni kihlan rinnalle. :/ Aloin jo vaipua epätoivoon..

Pohdin sormuksen teettämistä, että jos silloin kultasepän kanssa saisimme kehiteltyä yhdessä jotakin juuri minulle sopivaa. Ei liian näyttävää, mutta kaunista ja kihlasta erottuvaa.. Kihla siis on viisitimanttinen rivisormus.


Noin viikko sitten päätin kaupoissa kierrellessämme, että miksi ei nyt käydä kultasepänliikkeissä, kun tarjouksia oli näyteikkunoissa. Ja onneksi menimme, sillä tänään oli tuleva vihkisormukseni viimesitä päivää tarjouksessa! Oma postaus sitten vihkistä, kun saapunut minun yksilöni liikkeeseen! :)

Onko teillä huonoja kokemuksia kultasepänliikkeistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)