keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Pyllyn paikka

Olen pohdiskellut paljon, millaiset paikkakortit ja pöytäkartan haluan juhlaamme. Selvää on ollut, että joku pieni jekku tai erikoisuus siinä pitäisi olla. Ei siis mitään tavallista taitettua kartongin palasta.

Tämänhetkinen suosikkini vaatii vielä pientä hiontaa, jotta se sopii rustiikkiseen teemaamme. Keksin (Pinterest auttoi) idean, miten saamme harrastuksemme näkymään juhlassa!

Tässä minun inspiskuvani pöytäkartasta

Kuva: Pinterest

Tässä siis taustalla sulhon musiikkiharrastus. Kerrankin sulho oli tyytyväinen löytämääni ideaan, mutta totesi välittömästi, että täytyy ostaa huonoja vinyyleitä. Hänen kokoelmaansa ei tähän tuhlata. :D


Kuvassa on siis vinyylilevyjä, joiden keskelle on laitettu pöydän nimi sekä ketkä kyseisessä pöydässä istuvat.

Jotkut ihanan romanttiset kehykset ja mahdollisesti tekstiosat levyihin romanttiseen sävyyn sekä ei vahvoja värejä.

Onko teillä ideoita tuunaamiseen?









Kuva: Pinterest



Sitten on vuorossa minun harrastukseni eli partio. Siinähän on romanttisuutta kerrakseen ;) Löysin kuitenkin idean tehdä apinannyrkkejä. Ne ovat kuvan mukaisia solmuja. 

Tuommoisia väsäisimme jokaiselle vieraalle oman ja niihin joko kuvan tavalla kiinnitämme nimikyltin tai sitten vääntelen rautalangasta varren nimeä varten. 

Tämä tehtäisiin riittävän paksusta juuttinarusta, joten sitä metsästämään seuraavaksi. 

Mielestäni ihanan simppeli idea, mutta kuitenkin erikoinen! 

Tästä pääsette ohjeeseen, joka on selkeä ja varutettu hyvien kuvien kera! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)