sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kaasojen mekot 1/2

Luultavasti noin kuukausi sitten kaupoissa pyöriskellessäni näin aivan valtavan ihanan juhlamekon (todellakin olisin ostanut, jos olisi juhlia tulossa)! 

Kaasoni ovat todella erilaisia tyyleitään ja pukeutumisessaan ja haluan ehdottomasti kunnioittaa tätä. En voisi itse sietää tilannetta, että minut käskettäisiin pukemaan päälleni jotakin, mikä ei tunnu omalta. Varsinkin tuollaisena tärkeänä päivänä, jolloin kaikki mahdolliset itsetunnonkohottajat ovat paikallaan! 

Toinen syy, miksi emme aseta tarkkoja vaatimuksia kaasoille pukeutumiseen on, että he kustantavat mekkonsa/vaatteensa itse. 

Ainoa toive, jonka esitimme oli tummansininen. Tämä on mielestäni elegantti ja juhlava väri, joka sopii kaikille sekä on ajaton. Molemmat kaasot suistuivat tähän mainiosti (onneksi!) :)

Toinen kaasoista haluaa ehdottomasti mekkoonsa olkaimet ja toisen toiveena oli olkaimeton mekko, joka on takaata pidempi kuin edestä. 

Tämän jälkimmäisen bongasin kierrellessäni kauppoja. Se oli jo henkarissa todella näyttävä, mutta samalla kuitenkin yksinkertainen ja vastasi täysin kaason kuvausta. 

Tänä viikonloppuna vierailin kaasoni luona Tampereella ja etsimme kyseisen mekon käsiimme. Onneksi mekkoja oli vielä liikkeessä, muuten olisi varmaan päässyt morsiamelta itkupotkuraivarit ja bridezilla olisi tullut esiin. :D 



Hieman kevennystä tähän väliin. Hyvää ruokaa, shoppailua ja kaartelua keskustassa mahtui meidän päiväämme! :)

Kaaso tykkäsi mekosta todella paljon päällään!! Jee :) 

Tässä on mekko edestäpäin kuvattuna.
Se on Vilan mekko ja hintakin oli hieman reilu 40€, joten mielestäni suhkoht halvalla selvittiin. :)




Liikkeessä oli meidän makuumme jopa hieman liiankin innokas ja auttavainen myyjä, joka painosti tekemään oston sekä pyrki voimakkaasti lisämyyntiin. Hän halusi nähdä vyön mekon kanssa sekä kiikutti myös boleroita sun muuta sovitettavaksi omatoimisesti. Kassalla vielä sama meno jatkui: "jos ostaisit sukkahousut jo valmiiksi ENSI KESÄN juhlia varten, kun meillä tuo tarjouskin on."

Kaason tokaisu liikkeestä ulos astuttuamme:"Kuule nuo sukkikset olisi jo 17kertaa ehditty käyttämään ja hajottamaan ennen ens kesää." Olimme jo melkoisen turhautuneita kyseiseen myyjään, vaikka hän työtäänsä tekikin.

Kaupasta lähdimme mekon kanssa ja muut kommervenkit saivat jäädä odottamaan muita asiakkaita.
Anteeksi tänä lopun vuodatus ja vielä näin pienestä asiasta. :D Iso kiitos rakkaalle kaasolleni siellä Tampereella, oli ihana viikonloppu! :) <3

-Emmi

1 kommentti:

  1. Pakko kommentoida, vaikka vasta olen aloittanut lukemaan blogiasi :) Eli tiedän niin hyvin tuon tunteen Vilan myymälässä, kun kyseinen myyjä tuputtaa kaikkea ja minusta jopa liian hanakasti kertoi vaan omaa mielipidettä vaikka selkeästi sanoin, että EI EN HALUA TAI TARVITSE. :D

    VastaaPoista

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)