perjantai 31. lokakuuta 2014

Mitä sulholle huomenlahjaksi..?

Viime päivinä olen pohdiskellut rutkasti, mitä ihmettä keksin sulholle huomenlahjaksi.. Ideoita ei liiaksi ole ja useat lahjat on jo tullut annettua vuosien varrella.

Tiedän kyllä, mikä on sulhon unelmalahja, mutta tämä ei sovi budjettiin tällä hetkellä. Hän haluaisi uuden kitaran tai ehkä jopa teetättää sellaisen. Voi kumpa olisikin mahdollista toteuttaa tämä!

Harkinnassa on ollut myös pitkä viikonloppuloma jonnekkin Euroopan kaupunkiin, mutta lähdemme kuitenkin häämatkalle välittömästi häiden jälkeen. Mutta faktahan kuitenkin on, että koskaan ei voi matkustaa liikaa ;)

Sulholta löytyy kellot, lompakot sun muut härpäkkeet ja hän ei ole tyyppiä, joka jaksaa vaihdella näitä päivän mukaan. Näitä on myös tullut annettua lahjoina vuosien varrella, joten ne eivät mielestäni erottuisi riittävästi muista.

Olen pohtinut huomenlahjakuvausta ja ainut asia, mikä minua mietityttää tämän osalta on, mitä tehdä kuvilla. Tekisikö niistä kirjan vai mitä? Kuvat olisivat vain sulholle ja tämän vuoksi ei vieraidemme silmille. Tulevaisuutta ajatellen voisi olla, kiva teettää niistä isompi kuva tai taulu, jonka voisi ripustaa seinälle. Tällä hetkellä asuntomme on sen verran pieni, että vielä ei taulusta juurikaan iloa sulholle olisi. :D Tulisiko sulhon selailtua teettämääni kirjaa? Löysin ihanan idean, jossa morsian laittoi kuvat lukolliseen boksiin ja aina sulhon lähtiessä matkoille, hän piilotti kuvan miehen sulhon laukkuun. Tämä olisi ihana idea, jos sulho matkustelisi. :D Ei sillä, että haluaisin olla sulhostani
erossa.






Jotain sulhon makuun ;)




Elämyslahjojen suosio on luultavasti nousussa.Tällaiset voisivat olla hyviä, jos sulhossa olisi edes hitusen hurjapäätä. :D Minä olisin innoissani kaikesta extreme-urheilusta. Emme kaipaa elämäämme mitään suurta luksusta, joten kylpylät eivät ole makuumme. Ravintoiloissa käymme muutenkin..



Onneksi vielä on 9kk aikaa pohtia, mitä sulholle hankkia ja hänen sanoin: "sä keksit aina niin hyviä lahjoja!". Ei stressiä siis! ;)

Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)