tiistai 7. lokakuuta 2014

Vieraskirja

Pohdiskelin kauan, millaisen vieraskirjan haluan meille muistoksi häistä.  Minulle oli välittömästi ehdottoman selvää, että tavallinen kirja allekirjoitusten kera ei kelpaisi minulle. Toki joku vieraista saattaisi pienen värssyn kirjoittaa, mutta veikkaanpa suurimman osan todella vain rustaavan nimensä.









Kaunis ja ns simppeli idea olisi tuo todella suosittu sormenjäljistä tehty puu. Se ei kuitenkaan anna minulle sellaista iloa, mitä kaipaan. Varmasti tämän idean toteuttajat kehystävät teoksen ja asettavat kodissaan tärkeälle paikalle, jolloin aina välähtää jokin muisto häistä mieleen, kun sen ohi kävelee. 













Vastaavanlaisia ideoita on paljon, joissa vieraiden mietteet eivät pääse kunnolla esille. Minullapa sitten kerrankin välähti eräänä kesäpäivänä, että teemme lapsena sen kovin tutun ystäväni kirja tyyppisen vieraskirjan! Me siis keksimme joko valmiita kysymyksiä vieraille tai sitten he saavat jatkaa aloittamaamme lausetta. Luultavasti lopputulos on jotain näiden kahden sekoitusta. :) Tiedän, että tämä ei varmasti ole mieluinen kaikille vieraille varsinkaan hieman kaukaisimmille sukulaisille. Kenenkään ei tietysti ole tehtävä tätä tehtävää yksin, vaan kaverilta saa pyytää apua!

Tällä hetkellä ideana olisi, että olemme tehneet valmiit kauniit pohjat, joissa on vapaa tila kuvaa varten. Juhlassamme tulee olemaan valokuvausnurkka eli photobooth, jossa vieraat saavat käydä ottamassa kuvan seurueesta, joiden kanssa ovat vieraskirjaa täyttäneet. Juhlan jälkeen sitten saamme liittää kuvat sivuille ja viedä kirjan sidottavaksi. :) 

Kuvia ja lisää infoa aiheesta, kun se johonkin suuntaan on edennyt. :D

Millainen vieraskirja teille tulee? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)