perjantai 3. lokakuuta 2014

Kanssakavereiden kokemukset kauhistuttaa!

Luin juuri kauhuissani Pitsiniekka -blogin Kirsin kamalia kokemuksia pitopalveluista. Heidät on jo muutama pitopalvelu jättänyt kylmästi odottamaan tarjousta ja loppujen lopuksi ovat he saaneet kuulla karut sanat, että emme voi tehdä teille tarjousta. Mielestäni aivan pöyristyttävää toimintaa! Kuten Kirsi totesi postauksessaan, niin kyllä pitäisi ihmisten kyetä kertomaan tilanne suoraan eikä laittaa ihmisiä odottamaan useiden viikkojen ajaksi. Yksi fakta tässä on jo pelkästään se, että monet pitopalvelut on jo varattu ensi kesänä.

En ole yrittäjä ja ymmärrän, että jokaista työtehtävää ei voi ottaa vastaan, mutta kuten jo edellä sanoin niin tuollainen on väärin ihmisiä kohtaan! Huonot kokemukset leviävät nykypäivänä somen ansiosta todella nopeasti ja tällainen voi tietää huonoa jatkoa yrityksen tulevaisuudelle.

Ehkä tällaiset asiat saavat minut tulistumaan, sillä en tiedä mitä itse tekisin kyseisessä tilanteessa. Olisin todella kiukkuinen ja pettynyt. 

Tässä kohtaa täytyy kyllä sanoa, että ONNEKSI meille tulee ruoka juhlapaikasta, jolloin tällaiset huolet eivät ole osuneet omalle kohdalle. (Ainakaan toivottavasti..) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)