tiistai 26. elokuuta 2014

Häähumua

En tiedä onko tämä mitenkään mahdollista, mutta nyt taitaa olla häiden suhteen sellainen tilanne, että pitää hieman odotella, ennen kuin pystyy suunnitteluissa etenemään. Toki on vielä paljon tekemättä ja fiksuhan tekisi! :D Sulho kuitenkin hieman hidastelee ja toppuuttelee meikäläisen vauhtia.. Vielä ei tarvitse kaapista löytyä kaikkia tarvikkeita ja koristeita. Se on kyllä totta, mutta on liki mahdotonta pysäyttää pyöräitä nyt, kun päässyt vauhtiin!
Puran tämän niin sanotun ahdistukseni lukuisiin hääelokuviin! Toimii muuten hyvin. :) Tässä teille muutamia hääaiheisia elokuvia. :)

Polttarittaret - Tämä elokuva on todella hyvä komedia, joka todellakin saa minut nauramaan. Välillä ampuu hieman yli. Mutta kauhulla katselee, että jos todellakin joku morsian kokisi kyseisen kohtalon! Mekko tuhoutuu ja morsiusneidot ovat aineissa/kateissa. :D 


 Brides Maids - On melko samankaltainen elokuva kuin Polttarittaret. Tässä kuitenkin pääpaino on yhdessä morsiusneidossa ja hänen tavassaan suhtautua kaverin naimisiinmenoon. Tämä on enemmän aidon tuntuinen elokuva, joka on todella hyvin tehty. 





27 Dresses - On yksi minun kaikkien aikojen lempielokuvani! Katherine Heigl on loistava näyttelijä. Elokuva kertoo naisesta, joka on ollut lukuisia kertoja ystäviensä kaasona, mutta se oikea ei ole tullut vastaan tai ainakaan saanut vastarakkautta. Tämä elokuva on miesten rakastamaa hömppää!

Morsianten sota - Puolestaan kertoo kahdesta pitkäaikaisesta erottamasta ystävästä, jotka menevät naimisiin. Heille on molemmille ollut aina selvää missä ja milloin naimisiin, mutta pienien mutkien ja epäselvyyksien kautta meinaa ystävyys katketa. Elokuva menee välillä jo hieman hauskasta surullisen puolelle, sillä ei sitä halua ystävyyttään menettää häiden vuoksi! Se on matka ja päivä jolloin parhaan ystävän kuuluu ehdottomasti olla matkassa mukana. :)

Kuvat: Google


Myöhemmin lisää häähömppää luvassa, mutta tämä kaikki tältä erää! Täytyy virkistää muistia leffojen suhteen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)