maanantai 4. elokuuta 2014

Testihörppy!

Huh, pitkästä aikaa sain viettää vapaata viikonloppua töistä ja päätimme sulhon kanssa maistella ensimmäistä boolivaihtoehtoamme. Itse en yleensä tykkää booleista ja ne maistuvat mielestäni samalta :D Metsämansikkalikööriä, valkkaria ja koskenkorvaa.. Tätä ainakin tuntuu yleensä olevan tarjolla paikoissa, joissa minä olen uskaltautunut maistamaan. Haluan jotakin erilaista! :)

Onnekseni televisiossa on mainostettu viinimaa.fi sivustoa ja päätinkin käydä vierailemassa heidän sivullaan. Tässä linkki :) Sivulta löysin useamman boolin, jotka vaikuttavat hyviltä, mielenkiintoisilta ja erilaisilta vaihtoehdoilta!

Ensimmäiseksi otimme kokeiluun Tropiikki nimisen boolin.

           Tässä resepti booliin:


  •  1plo (0,5l) De Kuyper Watermelon
  •  1plo (0,75l) Tarapaca Santa Cecilia Sauvignon Blanc -valkoviiniä
  •  1tlk (1l) Mangomehua
  • 1plo (1,5l)) Sprite
  •  1-2 Limen mehu
  • koristeeksi tuoretta vesimelonia ja mangoa




Kuten jo arvata voitte, kyseessä on melkoisen makea booli! Ei ehkä ole jokaisen maistajan makuun, mutta plussa merkin ansaitsi. Tässä ei ole liiaksi alkoholin makua, joka sopii minulle hyvin. :D Voihan sitten halukas sieltä omasta taskustaan kaivaa jotakin, jolla terästää..


Eikö olekkin melkoisen hyvän näköistä!





Lisää boolimaisteluita luvassa sekä postauksia niistä! Seuraavaksi vuorossa jotakin vähän kirpeämpää, vink vink! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)