tiistai 12. elokuuta 2014

Miksi?

Meillä oli viime viikolla oikein useampaan otteeseen syytä juhlaan, kun tuli sitten vietettyä sekä ensimmäistä kihlapäivää sekä -1 hääpäivää! :) Ajatella, että enää on todellakin vain vuosi tätäkin kutkuttavaa matkaa jäljellä. Vielä on miljoonasti asioita hoidettavana, mutta eiköhän kaikesta selvitä ;)

Monilla varmaan silloin tällöin kesken häähumun tai epätoivon tulee mieleen, miksi mennä naimisiin tai miksi juuri tällaiset häät.. Useat aamut ovat nyt kesälläkin ennen iltavuoroa mennyt koneella istuskelemiseksi ja uusien ideoiden metsästämiseksi. Olen kärsimätön persoona, jolle tällainen venkoilu ei todellakaan ole hyväksi. :D Minun pitäisi päästä samantien toteuttamaan ideoitani ja niiden myös pitäisi onnistua... On kyllä sulholle elämä tehty hankalaksi minun kanssani. :D

Minulle on aina ollut selvää, että naimisiin haluan ja tätä en ole epäillyt hetkeäkään. Oikea mies on löytynyt, joka jaksaa minun oikkuiluani ja joka saa minut hymyilemään! Mitäpä muuta sitä voisi pyytää? ;) Mutta mitä todellisuudessa naimisiinmeno meidän arjessamme tarkoittaa, tuskin yhtään mitään. Samalla tavalla elämme ja nautimme toistemme seurasta. :) Ainoita muutoksia, joita on keksin on nimen muuttaminen postilaatikkoon. :D Konkreettisia muutoksia siis tuskin on paljoa, mutta kyllä se pään sisällä ajatuksia muuttaa, sillä silloin on päättänyt jakaa elämän toisen kanssa. Silloin ollaan lupauduttu toisillemme ja aiotaan elää yhdessä kaikki suorat ja tasaiset tiet niin kuin mutkat ja ylämäetkin.

En ole koskaan harkinnut karkaavani sulhon kanssa vihille, vaikka en keskipisteenä viihdykkään. Varmasti olisi romanttista mennä naimisiin kahdestaan, jossain ihanalla rannalla, auringon paistaessa ja aaltojen kuohuessa vieressä, mutta se ei kuitenkaan kuvasta meitä. Me molemmat tarvitsemme ympärillemme läheisemme ja tämän vuoksi olisi omituista juhlia tähän menneisen elämän tärkeintä päivää ilman heitä.


Lähde: Google
En halua "suuria" häitä, sillä siellä en tuntisi oloani kotoisaksi sekä en pystyisi olemaan oma itseni. Olen eläväinen, puhelias ja menevä ihminen, mutta tämän osoitan tärkeille ja läheisille ihmisille. Vieraiden seurassa olen hieman varautunut, joten en voisi kuvitellakaan olevani hääkaluna mummin kaimojen seurassa. :D

























Miksi sitten taas valitsimme (valitsin :D) teemaksemme rustiikin ja maanläheisyyden, vaikka onkin todella suosittu tällä hetkellä? Harrastan partiota ja viihdyn luonnossa, joten haluan tämän näkyvän myös häissäni. Rakastan Jane Austenin -elokuvia, joten halusin juhlapaikassa olevan vivahteita vanhasta ajasta. Löysimme paikan, joka ei paljoa koristeita vaadi. :) Ehdottomasti romanttisuutta ympärille! En halua juurikaan mitään kirkkaita värejä myöskään häihini, sillä muutenkin viihdyn neutraalien värien parissa. :) Rakastan pitsiä ja tämä tulee satavarmasti näkymään juhlassa. Tässä lyhyesti syyt meidän teemaamme.


Kuvat: Pinterest


Miksi sitten päätimme järjestää häät, vaikka olemme vielä molemmat opiskelijoita, jolloin yleensä ei ylinmääräistä senttiä tilillä näy. Kuten jo edellä mainitsimme, olen malttamaton persoona. :D Tämä varmasti monen sukulaisen mieleen on ensimmäiseksi tullut. Täytyy kyllä nyt kertoa, että on tässä taustalla loogisempi ja järkevämpikin syy. :D Tiedän, että pystymme säästämään rahaa, kun niin haluamme myös opiskelijoina. Emme kumpikaan halua asua vuokralla kauaa valmistumisen jälkeen ja kuitenkin ne häätkin haluamme juhlia. Mielestäni on järkevää säästää yhteen asiaan kerrallaa, jotta se on mieluisaa.. :D (jos se voi sitä joskus olla). Eli siis haluan järjestää häät "ensin pois alta" ja päästä viettämään avioelämää, jonka jälkeen saa keskittyä asuntosäästötilille sijoittamiseen. :) Ainakin minun mielestäni minulla kerrankin välähti! :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)