torstai 24. heinäkuuta 2014

Zoom, välähdys & RÄPS

Tällä viikolla oltiin melkoisen rytmiryhmän kanssa kuvaamassa Save the Date -korttia varten. Kuten jo aiemmin aiheesta kirjoitinkin, niin halusimme koiramme olevan kuvassa mukana, sillä hän ei kuitenkaan pääse osallistumaan varsinaiseen juhlaan.

Ideanamme oli, että Taavi (karvakuonomme) olisi kuvan keskipisteenä ja Pinterestin innoittamana hänellä olisi kaulassaa kyltti, jossa infottaisiin meidän naimisiin menostamme. Todellisuus on kuitenkin otettava huomioon, sillä tämä meidän ihana tutkimusmatkailijamme ei turhia paikallaan pysy. :D

Tästä idiksestä siis luovuin jo ennen kuvaamispaikalle lähtöä. Valitsimme Ruissalon kuvien ottopaikaksi, kauniiden maisemien vuoksi. :)




Kuvat: E. S.

Asetimme uudeksi tavoitteeksi saada kuvan, joka ei ole tärähtänyt, hunsvotti ei näytä takapuoltaan kameralle ja olemme kaikki edes jokseenkin fiksun näköisiä. :D

En vielä voi teille paljastaa lopullista valintaamme, sillä se lähtee vieraille postissa vasta joulukorttien yhteydessä! (Ifolorissa on tarjouksessa normaalin kokoiset valokuvat!) Laitoin heti valokuvat tilauseen siis. :)

Toivottavasti näiden lähettäminen varmistaa, että jokainen pääsisi juhlimaan päivää kanssamme!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)