perjantai 11. heinäkuuta 2014

Reppureissaus vs. löhöloma

Olemme pohtineet kumpi on loppujen lopuksi enemmän meidän mieleemme ja tämä on todella todella hankala kysymys. Molempien mielestä olisi todella hienoa päästä näkemään Euroopan suuria kaupunkeja ja mahtavia nähtävyyksiä. Nämä ovat meille täysin uusi kokemus (paitsi Pariisi minulle) ja mahtava tapa nähdä paljon uutta! Pelkäämme kuitenkin, että olemmeko jo reissuun lähtiessämme liian stressaantuneita ja puhki kuluneita. Totuushan on, että tällainen loma ja reissu vaatii todella hyvät suunnitelmat ja organisoinnit. Tätä ennen on jo vuosi oltu koulussa ja painettu töitä sekä suunniteltu ja järjestetty häät. :D

Pelkään kuitenkin, että tämä on ainut mahdollisuus elämässä lähteä tällaiselle matkalle. Mikään ei tietenkään estä tulevaisuudessa lähteä viettämään pidennettyä viikonloppua kaupunkeihin. :)









Yllä olevat kuvat: Google


vs.

Minä olen lähes vuosittain perheeni tai sulhon kanssa matkustellut Välimeren maissa, joten nämä ovat melko tutuksi tulleet minulle. :) Kuitenkin rakastan erityisesti Kreikkaa yli kaiken. Ruoka on mahtavaa, maisemat upeita ja ihmiset ystävällisiä! Voisin siis kuvitella meidät häämatkalla myös Kreikan rannalla ja kiertelemässä ympäri saarta. :)

Seuraava kysymys olisi mikä Kreikan saarista? Sulho on matkustanut Kosille ja Kreetalle, joten nämä ovat poissuljetut vaihtoehdot, sillä haluan hänen kokevan uuden saaren. :) Toiveemme on, että saarella on jotain nähtävää, jotta ajan saa kulumaan. Emme jaksa nimittäin kahta viikkoa ainoastaan rannalla tai altaalla maata.

Emme ole tehneet kuin yhden matkan keskenämme, joten ehkä kätevintä olisi jonkin matkatoimiston valmismatka. Haluamme vuokrata joko auton tai skootterin ainakin osaksi matkastamme, jotta paikan nähtävyydet tulevat kierrettyä. :) 

Mitä saaria te ehdottaisitte?







Onko Kreikka kuitenkaan se paras vaihtoehto? Miten olisikin Italia tai Espanja, jotka ovat minullekkin vieraampia? 


Kaksi alinta kuvaa: Google




Täytyy sanoa, että kyllä nämäkin maisemat kelpaavat! Ylempi on kuva Mallorcalta ja alempi Sisiliasta. :) Mikään autio saari tai tuppukylä ei ole meidän paikkamme. :D Tekemistä pitää olla, jotta aika ei tule pitkäksi. Emme myöskään kaipaa mitään bilepaikkaa. Rento oleminen ja uusien paikkojen näkeminen on tärkeää ja suotavaa, jotta jaksaa taas. :)

Häämatkan haluaisin olevan kuitenkin ainutlaatuinen kokemus. Kreikassa on tullut matkusteltua, joten en tiedä miten saisin siitä uniikin kokemuksen. Uskon myös vahvasti, että tulemme matkustamaan tulevaisuudessa paljon muun muassa Kreikkaan.

Me emme halua lähteä toiselle puolen maapalloa yltiö romanttiselle lomalle, jossa olemme autioituneina kahdestaan. Kaipaamme säpinää lomaan! :D Saisimme myöskin luultavasti jo ensimmäiset kinastelut aikaiseksi. :D

Minne te olette ajatelleet lähteä viettämään honeymoonia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)