maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ilon pilkahdus!

Tänään on ollut loistava päivä häiden suunnittelun osalta! Vihdoinkin taas olen ottanut itseäni kunnolla niskasta kiinni ja asiat edennyt. :)

Varasin aikoja mekkojen sovitukseen tälle viikolle. Ihka ensimmäiseen sovitukseen, voihan pojat kun jänskättää! Saa nähdä mitä tuskaa tästä odottelemisesta tulee. :D Kävin kurkistamassa Stockmannin mekkoja pikaisesti viikonloppuna, kun vierailimme Helsingissä. Sulho odotteli tunnollisesti oven suussa. :D Oli kyllä ihania mekkoja ja näin pikaisellakin visiitillä sain kyllä hyvää palvelua! Suosittelen kaikille lämpimästi. :)

Mutta sitten tähän toiseen edistysaskeleeseen...

Ostin tänään netistä kutsukortti aineksia. :) Korttipohjat meillä on ollut jo kauan. Tänään bongasin Pinterestistä aivan ihastuttavan korttimallin ja se kolahti välittömästi! Tiesin, että se on meidän kutsumme. Seuraavaksi lähdinkin metsästämään netin ihmeellisestä maailmasta vastaavia tuotteita ja kyllähän minä löysin nämä! :) Onneksi sulhokin hyväksyi minun unelmani (ei tarvitse känkkäränkkää katsella. :D)

Vielä en anna teille suurempia vinkkejä kutsustaimme. :) Ensin täytyy saada tuotteet postilaatikkoon ja päästä katsomaan, onko idea toteutettavissa tilaamillani tuotteilla.

Toivottavasti teilläkin tulee välillä näitä innostumisen ja aikaan saamisen hetkiä! :) Voi, että ne saavat minut jaksamaan paljon paremmin. Vihdoin saan alkaa tekemään häidemme eteen jotakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)