maanantai 2. kesäkuuta 2014

Eka häähömpötyspäivä takana!

Oli kyllä muuten hyvä keksintö tuo häähömpötyspäivä, joten suosittelen lämpimästi jokaiselle, jonka sulho ei ehkä vielä ole innostunut suunnittelusta! Kävimme todella läpi häiden suuret linjat ja nämä löimme lukkoon "lopullisesti", esim. budjetin ja häämatkan. 

Esittelin hänelle löytämiäni koristeita ja ideoita, joihin sain vastaukseksi: mulle tällaiset pienet yksityiskohdat on ihan sama, joten sä saat päättää ne kaikki. Monen morsiamen mielestä varmasti ihana kuulla tällainen, mutta haluaisin päivän näyttävän meiltä enkä vain minulta. Ymmärrän toki, että läheskään kaikki miehet eivät samalla tavalla edes kiinnitä huomiota tällaisiin pikku yksityiskohtiin... 

Itselle tuli jotenkin sellainen olo, että olen esittämässä ja myymässä hänelle näitä ideoita ja palveluita :D Loppujen lopuksi sulhokin innostui hiukan, esimerkiksi mitä bestmaneille lahjaksi :D Mutta hei alku sekin on! Olen myös hänelle antanut pohdittavaksi musiikkipuolen, ainakin laitteiden osalta, sillä se on hänelle tärkeä osa elämää muutenkin. 

En kuitenkaan ole pystynyt kaikkea häähömpötystä jättämään tähän yhteen ja sovittuun päivään, vaan silloin tällöin hyvän idean tullessa suuni käy ennen kuin aivot :D Pikku hiljaa alkaa sulhokin ymmärtämään, että vaikka häihin onkin yli vuosi aikaa, niin ne täytyy hyvissä ajoin suunnitella ettei sitten tarvitse viimeisinä päivinä panikoida, kun asiat eivät menekään suunnitelmien mukaisesti. :)

Oletteko te kokeilleet tällaisia häähömpötyspäiviä? Mitä mieltä olette, ovatko olleet hyödyllisiä teillä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)