maanantai 2. kesäkuuta 2014

Valokuvaaja kadoksissa!

Usein blogeissa ja foorumeilla tulee vastaan, että valokuvaaja tulee hankkia jo hyvissä ajoin. Tämä meiltä puuttuu ja olen yrittänyt etsiä Turun alueella toimivaa valokuvaajaa. Näitähän on tietysti lukuisia ja en mä osaa heistä valita :D

Ketä te suosittelisitte? :)

Olemme pohtineet, että kuinka suuri osa päivästä pitäisi saada kuvattua ammattilaisen taidoilla. Toki hienot valokuvat jäisivät käteen, jos juhlaakin kuvaisi oikea ammattilainen. Pelkään kuitenkin, että tällöin en osaa olla rennosti ja oma itseni, vaan koko ajan ajattelen että millaisen hirviö kuvan se nyt minusta räpsäisee. :D En haluaisi kenellekkään vieraalle tyrkyttää kameraa ja velvoittaa kuvaamaan juhlaa, vaikka tietysti useampi siellä kamera kädessä heiluu, mutta omasta tahdostaan ja voivat ottaa kuvia asioista ja hetkistä, jotka heitä kiinnostavat sekä näin ollen eivät "jää paitsi" päivän kulusta. Kaiken lisäksi lähipiirimme "valokuvaaja" ovat kaikki minun läheisiäni, joten en todellakaan voisi tyrkätä kameraa siskolleni, joka on myös kaasona tai iskälleni.

Onko teillä valokuvaaja koko päivän?


Haluan kuitenkin valokuvaajan, jolla on runsaasti ideoita, jotta saisimme hieman erilaisen ja ainutlaatuisen häävalokuvan. En pidä laisinkaan sellaisista tylsistä valokuvista, jossa tönötämme vieretysten ja killitämme vain toisiamme lumoutuneesti! Haluan, että kuvassa näkyy aitoja tunteita. :)

Tässä muutama kuva, jotka minun mielestäni ovat ihania ja erilaisia! :)


Kuvat: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)