tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kenkäkriisi nro 1

Aloitetaan suoraan faktoista. Olen lyhyt morsian, alle 160cm ja haluaisin hääpäivänäni saada hieman lisää mittaa tähän onnettomaan korteeni. Sulhaseni on reilu 170cm, joten häntä pidemmäksi en tule mitkä tahansa popot jalkaani laittaisin. Kuitenkin haluan iskäni saattavan minut alttarille ja olen vaivatta häntä pidempi korkokengät jalassa.. Luultavasti kampauksin tuo muutamia lisäsenttejä, joten onko tyhmän näköistä? 


Mitä mieltä olette?


Nuorempana olin armoton kenkäfriikki ja aina tarttui jotkut kalossit mukaan kaupasta. Tällaiset tyypilliset morsiamien kengät ovat ihania ja sopisivat loistavasti pitsiseen morsiuspukuun. 





Kuitenkin jännitän hieman näiden kenkien korkoja... Useissa morsiuskengissä on melko kapeat ja korkeat korot, jotka tällaista nilkkaongelmaista huolestuttavat. En myöskään käytä normaalisti paljoa korkkareita, joten ovatko tällaiset varmasti hyvät jalassa. En halua, että tuona tärkeänä päivänä jalkani ovat hellänä ja en pääse eteenpäin!





En pelkästään piikkikorkokammoisena ole siirtynyt etsimään niin sanotusti arkisempia korkokenkiä. Haluaisin, että popoille olisi käyttöä myös häiden jälkeen, sillä en näe järkeä sijoittaa "suurta" summaa rahaa kenkiin, joita pidän vain yhden päivän jalassani. Tässä muutamia löytöjäni:







Vaihtoehtona toki myös balleriinat, jotka varmasti ovat mukavat jalassa, mutta tällöin sentit jäävät kyllä vain haaveeksi. :D
Kuvat: Pinterest



Huh huh... Liian paljon vaihtoehtoja. Eipä tässä kai muu auta kuin kävellä liikkeen ovesta sisään ja testailla! Alkaa kyllä kengät tursua korvista ulos, kun on pari päivää kuumeisesti etsiskellyt kalosseja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)