sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Häämatka

Rakastan yli kaiken matkustamista ja olisin valmis lähtemään koska vain, kuten varmaan moni muukin! Kuitenkaan tämä ei taloudellisesti ole mahdollista kahdelle opiskelijalle, joiden tulee kesät painaa töissä. :( Tämän vuoksi meille (minulle erityisesti) häämatka on todella tärkeä ja haluan sen olevan jotain tavallisesta elämästä poikkeavaa.

Useimmat ihannoivat all-inclusive lomista kaukaisilla hiekkarannoilla kirkkaan sinisen meren äärellä. Toki tuo olisi mahtavaa, mutta minä haluan kokeille jotain uutta. En kyllä ole ollut all-inclusive lomallakaan. ;D Haluan häämatkan olevan sellaista, mitä en usko meidän koskaan muuten tekevän. Joten meidän unelmissa siintää Euroopan kiertely rinkat selässä! Ehkä ei se kaikkein romanttisin vaihtoehto, mutta haluamme päästä näkemään uutta, joten löhöily rannalla saa tällä kertaa jäädä. :)



Mitä mieltä te olette? Millaista matkaa te olette suunnitellee? :)


Kuten löhöilyt kaukaisilla rannoille, ei myös tämä matkustusmuoto tule halvaksi... Olemme suunnitelleet yöpyvämme edullisesti, mutta jotain kriteereitä ja vaatimuksia sentään meillä on! :D Kahden hengen huone sekä oma kylpyhuone. Näistä emme suostu tinkimään. :D

Olemme ajatelleet pyytää useimmilta vierailta lahjan häämatkan tukemiseen taloudellisesti, sillä meiltä löytyy purkkia ja purnukkaa kaapin täydeltä. Emme todellakaan edes keksi, mitä tarvitsisimme. Kuitenkin lennot, kulkeutumiset sekä yöpymiset olemme ajatelleet säästää jo häämatkakassaan, jotta matkamme ei jää haaveeksi näiden osalta. Toivotaan, että matkan elämiseen menevät kustannukset tulevat lahjana. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)