sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Suut makiaksi!

Olemme alusta asti ajatelleet, että meidän häihin tulee karkkibuffet tai herkkubuffet. Näistä on netti täynnä toista kauniimpia kuvia. Jotkut ovat todella jaksaneet panostaa näiden ulkoasuun täysillä! On jos minkän sorttisia kippoja ja asetelmia. :)

Lähde: Google
Lähde: Pinterest
















Nämä pöydät ovat ihanasti teeman mukaisesti järjestetty ja suunniteltu. Myös meidän teemamme näkyy usein osittain karkkibuffa pöytien kuvissa. Usein nämä ovat rustiikkisia teemaltaan. Meillä on rustiikkinen maalaisteema. En oikein tiedä miten sen kiteyttää muutamaan sanaan. Yritän selittää, että haluan vanhan ajan näkyvän häissä, mutta en näiden kuvien eleganttisella tavalla, vaan enemmänkin juuttikangas tyyppisesti. :)



Olen pohtinut, että olisi hienoa, jos myös tarjottavat olisivat värimaailmaan sopivia, mutta tämä on kuitenkin hieman hankalasti toteutettavissa, kun värimme ovat:






Useat karkit eivät ole hyviä kyseisten värisinä. Suklaa tietysti on loistava valinta, mutta vuodenaika ei. :D Mahdollisissa elokuun helteissä sulanut suklaa ei tuo kenenkään päivään haluttua iloa. 

Onko teillä ideoita, miten saisimme teeman ja värit näkymään karkkibuffassa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)