tiistai 13. toukokuuta 2014

Häämessut 2014

Häidemme suunnittelun aloitimme Turussa järjestetyillä häämessuilla, jotka järjestettiin tammikuussa. Aluksi koimme pientä ahdistusta kaikkien esittelijöiden hyökätessämme kimppuumme, sillä olimmehan me vain katsomassa ja pohdiskelemassa asioita. Ei meillä vielä ollut tarkkaa ajankohtaakaan mielessä... Ensimmäisen kierros suoritettiin erittäin vauhdilla ja hetken hengähdystauko oli kyllä paikallaan. :D

Toinen kierron menikin jo paremmin, kun tiesi kuinka suhtautua näihin auttavaisiin, innokkaisiin ja sulavasti puhuviin esittelijöihin. Tällöin saimme jopa esitettyä kysymyksiä sekä tutustuttua paremmin tarjontaan. Olimme ajatelleet, että olemme todella hyvissä ajoissa liikkeellä ja mitään päätöksiä ei tarvitsisi tehdä vielä aikoihin, mutta toisin kävi. :D Ilmeisesti, kun on häistä kyse ei voi koskaan olla liian ajoissa, sillä osa paikoista oli varattuna jo! Puhumme kuitenkin asiasta, johon oli vielä tuolloin yli puolitoista vuotta. Tämä saattoi saada aikaan meille pienoisen paniikkikohtauksen ja saikin meihin (minuun) vauhtia näiden häiden suunnittelussa. 

Messuilla pystyi myöskin näkemään vilahduksia erilaisista häistä ja niiden tyyleistä. Näistä sain jotain käsitystä, että mikä voisi sopia meille. Vaihtoehtoja oli kuitenkin aivan liikaa ja niitä löytää vain lisää ja lisää, kun netin avaa. :D Takaraivossa vain ajatuksena, että tämä on tähän astisen elämän suurin päivä ja haluan, että voin lopun ikäni muistaa sen "täydellisenä". Ei siis mitään paineita..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)