perjantai 23. toukokuuta 2014

Kaasojen mekot

Minulla on kaksi kaasoa apunani ja tukenani häissä. Heillä on ikäeroa hieman sekä ovat tyyleiltään täydelliset vastakohdat! Toinen rakastaa maanläheisiä värejä sekä väljiä vaatteita, jotka eivät saa olla avonaisia sekä olkaimet ovat aina suuri plussa pienikokoisuuden vuoksi. Toinen puolestaan rakastaa kimalletta sekä pinkkiä tai muutenkin räikeitä värejä. Häntä ei haittaa näyttää silloin tällöin hieman paljasta selkää tai kireämpää mekkoa.

Olemme pohtineet, että kustannammeko kaasojen mekot ja näin ollen meillä olisi enemmän sanavaltaa mekkovalintoihin vai kustantavatko kaasot itse omat mekkonsa ja saavat myös valita ne. Jälkimmäisessä tapauksessa minulle ei luonnollisesti ole oikeutta vaikuttaa tai nalkuttaa mekkovalinnasta. Mielelläni haluasin kustantaa mekot, mutta täytyy kuitenkin yrittää saada se sopimaan budjettiin. Eiköhän tämä onnistu!

Miten te toimitte? :)

Onneksi minulla on kaksi ihanaa kaasoa ja he ovat valmiita tekemään "kompromisseja" vuokseni :D

Olen myös harkinnut, että voisin ommella kaasojeni mekot itse. Tykkään vaatteiden suunnittelusta sekä tekemisestä. Tämä kuitenkin vaatii minulta vielä paljon harjoittelua, sillä mikään mestari en ole! Onneksi vielä on paljon aikaa :) Tällöin heillä molemmilla olisi mahdollisuus vaikuttaa mekkoon itse enemmän, sillä haluan, että heille jää mekko muistoksi ja sen tulisi olla sellainen, jota he voisivat käyttää myös jälkeenpäin.

Häiden ajankohdan vuoksi mieleeni ovat kevyet kankaat, esimerkiksi sifonki. :) Se on helposti muotoiltavissa.



Liukuvärjätyt mekot ovat minusta ihanan kesäisen näköisiä ja toisivat mukavasti erilaisuutta! Ovatko ne kuitenkaan riittävän juhlavan näköisiä? Myös värien valinta on hankalaa..

Mitkä värit teidän mielestänne näyttäisivät hyvältä yhdessä?
Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Moikka,

ilahdun paljon kommenteista! Ne auttavat minua kehittämään blogiani sekä varmasti avartavat silmiäni, kiitos jo etukäteen. :)